Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά και Νήσων : Για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

  

  Άλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα σακατεμένων και νεκρών εργατών στο κάτεργο της COSCO, που συνεχίζει να θησαυρίζει με κέρδη βουτηγμένα σε αίμα εργατών.

            Κυβέρνηση και εργοδοσία όχι μόνο δεν ικανοποιούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για προστασία της ζωής και της υγείας τους, με υπογραφή ΣΣΕ, με όρους που θα ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους με αξιοπρέπεια, αλλά, αντίθετα, σέρνουν το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ στα δικαστήρια σε κάθε διεκδίκηση, στέλνοντας δυνάμεις καταστολής, προστατεύοντας την πολυεθνική να συνεχίζει απρόσκοπτα το σακάτεμα των εργατών.

            Κάνουμε ξεκάθαρο στην κυβέρνηση και σε κάθε εργοδοσία πως η ζωή των εργαζομένων είναι πολύτιμη, είναι γεμάτη με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδία μας!

            Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στην COSCO, στο δίκαιο αγώνα που δίνουν για ΣΣΕ με εφαρμογή μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας, για να γυρνάνε στο σπίτι τους σώοι.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Αλληλεγγύη στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας....

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Κάτω τα χέρια από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Η ΠΕΜΕΝ εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξή της στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στη διοίκησή...
00:01:15

Σωματείο Εμποροϋπαλληλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά: Kινητοποίηση στα NOTOS του Πειραιά(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Kινητοποίηση έγινε την Τρίτη 2 Ιούνη στα «Notos» στον Πειραιά, από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και...