Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά και Νήσων : Για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

  

  Άλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα σακατεμένων και νεκρών εργατών στο κάτεργο της COSCO, που συνεχίζει να θησαυρίζει με κέρδη βουτηγμένα σε αίμα εργατών.

            Κυβέρνηση και εργοδοσία όχι μόνο δεν ικανοποιούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για προστασία της ζωής και της υγείας τους, με υπογραφή ΣΣΕ, με όρους που θα ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους με αξιοπρέπεια, αλλά, αντίθετα, σέρνουν το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ στα δικαστήρια σε κάθε διεκδίκηση, στέλνοντας δυνάμεις καταστολής, προστατεύοντας την πολυεθνική να συνεχίζει απρόσκοπτα το σακάτεμα των εργατών.

            Κάνουμε ξεκάθαρο στην κυβέρνηση και σε κάθε εργοδοσία πως η ζωή των εργαζομένων είναι πολύτιμη, είναι γεμάτη με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδία μας!

            Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στην COSCO, στο δίκαιο αγώνα που δίνουν για ΣΣΕ με εφαρμογή μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας, για να γυρνάνε στο σπίτι τους σώοι.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Στο επίκεντρο οι ΣΣΕ, τα δικαιώματα και η ασφάλεια των ναυτεργατών

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, με τη μαζική...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η πολεμική αεροπορία καλεί τους φοιτητές να προσφέρουν την επιστήμη τους στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε ΦΕΚ που παροτρύνει νέους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Αποφάσεις συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου για τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΣ – Οι δράσεις του επόμενου...