Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής : Γενική συνέλευση την Τετάρτη 25 Μαΐου

0

Συνάδελφοι

                Σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας την Τετάρτη 25 Μαΐου

          Μια γενική συνέλευση που πραγματοποιείται σε δύσκολες και σύνθετες συνθήκες .

          Με την εργατική τάξη να βιώνει όλο και πιο δύσκολα, ειδικά 2 χρόνια μετά την έναρξη πανδημίας. Μιας πανδημίας που εξακολουθεί να υπάρχει και την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα γιατί αρχίζει και η τουριστική σεζόν.

          Με αφορμή την πανδημία και τα lockdown η κυβέρνηση ψήφισε ενα σωρό αντεργατικούς νόμους όπως το έκτρωμα Χατζηδάκη, που έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων νόμων και κυβερνήσεων, για να βάλουν στο χέρι τα ταξικά Σωματεία και Συνδικάτα.

          Για ακόμα μια φορά το λεμε σε κράτος και εργοδοσία δεν παραδίδουμε ούτε τα μητρώα μας ούτε τα σωματεία.

          Με αφορμή την ενεργειακή κρίση και την πράσινη ανάπτυξη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, είδαμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και των ειδών πρώτης ανάγκης να εκτοξεύονται στα υψη.

          Η καταδικαστέα εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν η αφορμή για να μας πουν ότι για τις αυξήσεις αυτές φταίει ο πόλεμος. Δεν μασάμε κουτόχορτο.

          Με βάση τα παραπάνω αλλά και πολλά ακόμα σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε για την υπογραφή σύμβασης με αυξήσεις. Θα πρέπει να πάρουν το λόγο όλοι οι συνάδελφοι και να προτείνουν το πως θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα και για την υπογραφή της σύμβασης αλλά και για την εφαρμογή της.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Πληρώσαμε πολλά – Πληρώσαμε την κρίση τους – Πληρώνουμε την ανάπτυξη τους

Ανοίγουμε την κουβέντα συναδέλφο τον συνάδελφο και προτάσουμε την αναγκαιότητα για την συμμετοχή όλων. Είναι η ώρα της μάχης και κανένας δεν περισσεύει.

Είναι η ώρα για την δική μας αντεπίθεση

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.