Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ξάνθης : Συνεχίζουμε να παλεύουμε για ένα σχολείο ενιαίο

Δημοσιεύτηκε στις

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΙΑΙΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ!!!!

Παράσταση διαμαρτυρίας από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης και την ΑΣΕ (Αγωνιστική  Συσπείρωση Εκπαιδευτικών)

Απορρίπτουμε το αντιδραστικό νομοσχέδιο,που μετατρέπει το σχολείο σε επιχείρηση, γενικεύει τις μορφωτικές ανισότητες και απαξιώνει τους εκπαιδευτικούς.

Συνεχίζουμε  να αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία ενός σχολείου που θα παρέχει ενιαία  σε όλους τους μαθητές μόρφωση – σαν απαραίτητη προϋπόθεση, όχι μόνο των πανεπιστημιακών σπουδών  αλλά και της όποιας επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση της αποκλειστικής υποχρέωσης του κράτους να εξασφαλίζει τη δημόσια και δωρεάν μόρφωση όλων των παιδιών χωρίς μεταβίβαση “αρμοδιοτήτων” στην τοπική διοίκηση ή άλλους φορείς.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών των παιδιών μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΙΑΙΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ!!!!!

Περισσότερα

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων του Μπέρτολ Μπρεχτ από τη θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ

Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την παρουσίαση στο κοινό, της παράστασης «Η Αγία...

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων: Ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων και άλλων τοπικών συλλόγων της περιοχής,...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360Connect και λ.θ: Συνάντηση 7 Ιούλη για τη προστασία της πρώτης κατοικίας εργαζόμενου από τη Vodafone

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Σωματείου μας για τη κινητοποίηση έξω από τα γραφεία...