Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας : Καλούμε τους εργαζόμενους να τους γυρίσουν την πλάτη, κανείς να μην πάει να ψηφίσει.

0

Κανένας εργαζόμενος στις αρχαιρεσίες του διασπαστικού-εργοδοτικού σωματείου των Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου  Πρέβεζας.

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι

Το Σάββατο θα πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες το διασπαστικό-εργοδοτικό σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πρέβεζας,ένα ακόμη σωματείο σφραγίδα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας που συγκροτούν οι δυνάμεις του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και οι δυνάμεις της Αγωνιστικής Παρέμβασης.

Εκτός του ότι απευθύνεται στους ίδιους εργαζόμενους που καλύπτει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων,πρόκειται για ένα σωματείο φάντασμα το οποίο απουσιάζει από όλους τους χώρους δουλειάς,δεν έχει καμία παρέμβαση.Μπροστά στην πανδημία και στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι του κλάδου δεν έβγαλε άχνα,δεν πήρε καμία πρωτοβουλία.

Είναι ένα σωματείο που έχει στηθεί από τους εργατοπατέρες του Εργατικού Κέντρου για να ελέγχουν μόνο και μόνο τον αρνητικό για τους εργαζόμενους συσχετισμό δύναμης και να κρατάνε τις καρέκλες.Και φυσικά με τη στήριξη όλων των μηχανισμών νόθευσης της βούλησης των εργαζομένων, μέσα από προγράμματα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ,μέσα από δαιδαλώδεις και πολυπλόκαμους μηχανισμούς της εργοδοσίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να τους γυρίσουν την πλάτη,κανείς να μην πάει να ψηφίσει.Ουσιαστικά όποιος εργαζόμενος ψηφίσει στηρίζει ένα σωματείο που είναι η χαρά της εργοδοσίας στον κλάδο,ακίνδυνο για αυτήν.

Οι εργαζόμενοι έχουν μόνο ένα δρόμο,να συσπειρωθούν στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας και μαζί να πολεμήσουμε για ΣΣΕ,για αυξήσεις σε μισθούς,για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς,για να αλλάξουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα.Να παλέψουμε για τα σύγχρονα δικαιώματα και τη ζωή που μας αξίζει.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.