Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φωκίδας : Απαιτούμε συνέδριο των εργατών !

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την κατάπτυστη απόφαση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ  να διεξάγει  «Συνέδριο» λίγων ωρών στις 25 Φλεβάρη στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής. Διάρκειας τόσο όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, αλλά και το να γίνει το «συνέδριο» παρουσία του Πρωθυπουργού, του εισαγγελέα, του Υπουργού Προστασίας του πολίτη, αλλά και πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης.

Όλα αυτά για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, γνωστές πρακτικές του εργοδοτικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού, που αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε επιτρεπτό όριο.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αποφασίζουν με δημοκρατικές διαδικασίες με βάση το καταστατικό της Συνομοσπονδίας. Καμία δύναμη καταστολής δεν έχει θέση στις διαδικασίες των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι δεν αποφασίζουν κάτω από την εποπτεία κανενός Πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

Τα συνέδρια των συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών!

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ -Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Ιστορικός περίπατος στην Καισαριανή 9 Μάη

Περίπατος στα βήματα της ιστορίας Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και το Κλαδικό Σωματείο...

Σωματείο Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων- Πλυντηρίων Πειραιά “Η Αργώ”: Κάλεσμα στη συγκέντρωση 27 Απρίλη στο Υπ. Οικονομικών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ

Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ – Κάλεσμα σε εργαζόμενους και γονείς να...