Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς : Για τη σημερινή παρέμβαση για τους εργαζόμενους στα σουπερμάρκετ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας για τους εργαζόμενους στα Super Market, πραγματοποίησε παρεμβάσεις μέσα και έξω από καταστήματα της πόλης.

Η υποδοχή των συναδέλφων στην εξόρμηση, με το ενημερωτικό φυλλάδιο του Σωματείου , που αναφερόταν στην απαίτηση , για άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας, ήταν πολύ θετική. Οι εργαζόμενοι στα s/m περίμεναν αυτήν την έμπρακτη συμπαράσταση.   Σήμερα η δική τους φωνή ενώθηκε, με την φωνή όλων των εργαζόμενων, από όλους τους κλάδους, από τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία, από τους δεκάδες  εργάτες  που δουλεύουν στοιβαγμένοι, στα εργοστάσια, από τους χιλιάδες  απολυμένους συναδέλφους, από τους εκατοντάδες εμποροϋπαλλήλους που καλούνται να ζήσουν με 800€ δύο μήνες. Στην σημερινή κινητοποίηση, επιδόθηκε ψήφισμα αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα των εργαζομένων στα s/m, από τον Σύλλογο του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς . Επίσης στην δράση του Σωματείου μας, συμμετείχε η Λιάνα Καραβασίλη, Περιφερειακή Σύμβουλος Βοιωτίας της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Μετά το τέλος των κινητοποιήσεων, ακολούθησε μηχανοκίνητη ηχητική παρέμβαση, στους κεντρικούς δρόμους και σε συνοικίες της Λιβαδειάς.  

ΣΤΗΝ  ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής: Η τρομοκρατία και η κοροϊδία στο ΝΙΚΑ δεν πιάνει πια

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΟΙ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Κάλεσμα στη Παναττική συγκέντρωση 16 Ιούνη στις 10πμ στο Υπ. Οικονομικών

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ Αυτή η εγκληματική πολιτική που...

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Σχετικά με την έλλειψη νοσηλευτών στη νευροχειρουργική κλινική

Οι τραγικές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΠΑΓΝΗ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Στη Νευροχειρουργική...