Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: 29 Γενάρη Όλοι στον κόμβο του Αη Γιάννη στις 12:00

Δημοσιεύτηκε στις

Η επίθεση που δέχεται η μικρομεσαία αγροτιά τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του κεφαλαίου, των πολυεθνικών  και της Ε.Ε., που με συνέπεια εφαρμόζει η κυβέρνηση με τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πολιτική αυτή έχει ως στόχο το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και παράδοση της γης της σε μια χούφτα μεγαλοκαπιταλιστών! Αυτή η πολιτική, που οι στόχοι και οι επιδιώξεις της περιορίζονται μόνο στη μικρομεσαία αγροτιά, ταυτόχρονα αφαιρεί κατακτήσεις και δικαιώματα από την εργατική τάξη της πατρίδας μας, κάνει πιο φτηνή την αξία της εργατικής δύναμης, πλήττει τους ΕΒΕ, περιορίζει τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα του λαού.

Χρειάζεται να δυναμώσει από κοινού το μέτωπο του αγώνα της εργατικής τάξης, της αγροτιάς κι όλων των λαϊκών στρωμάτων για την απόκρουση και την ανατροπή της!

 Ραντεβού λοιπόν, στον κόμβο του Αη Γιάννη στις 12:00 της ερχόμενης Κυριακής 29/01!

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Νέας Σμμύρνης «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ »: Για διώξεις σε Ζάκυνθο και Νέα Σμύρνη

Σχετικά με τη συνδικαλιστική δίωξη της Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ...

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΓΜΕ: Ψήφισμα Γενικής συνέλευσης για την εξέλιξη του ΙΓΜΕ

Οι συνταξιούχοι του ΙΓΜΕ, παρατηρούμε με μεγάλη ανησυχία και αγωνία την πορεία διάλυσης του...

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΓΜΕ: Ψήφισμα Γενικής συνέλευσης για την επίθεση ΗΠΑ, Ισραήλ στο Ιράν

Οι συνταξιούχοι ΙΓΜΕ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού παρακολουθούμε με οργή...