Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Δυτ. Αττικής: Όλοι την Κυριακή 26 Γενάρη στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε στις

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα, κάθε συνάδελφο να συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Κυριακή 26/01 στις 12:00 στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσουμε μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη ενάντια στην προσπάθεια συγκάλυψης του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες καταρρίπτουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την προσπάθεια κυβέρνησης και κράτους να θάψουν την αλήθεια, επιβεβαιώνοντας ότι πολλά από τα θύματα ενώ επέζησαν από την σύγκρουση βρήκαν φρικτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά που ακολούθησε.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

Το έγκλημα ήταν προδιαγεγραμμένο. Ήταν αποτέλεσμα της ΕΕ και των κυβερνήσεων που ιδιωτικοποίησαν, υποβάθμισαν και τσάκισαν τις σιδηροδρομικές μεταφορές στο βωμό του κέρδους. Η ίδια πολιτική κόστους – οφέλους που κουρελιάζει καθημερινά τις ζωές μας, στην υγεία, την παιδεία, τους χώρους δουλειάς. Η πολιτική αυτή είναι εδώ και προετοιμάζει νέα Τέμπη.

Συναδέλφισσες/οι να δώσουμε όλοι αγωνιστικό παρόν δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκεί που ο αγώνας μας για μέτρα προστασίας σε κάθε χώρο δουλειάς θα συσπειρωθεί για τον αγώνα τους για δικαίωση. Να μην κρυφτεί η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη!

Ο αγώνας τους θα βρει δικαίωση και θα φροντίσουμε εμείς για αυτό! ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/01 ΣΤΙΣ 12:ΟΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Περισσότερα

Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζ. Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Να επανέλθει κανονικά στα καθήκοντά της η συναδέλφισσα στον Όμιλο Coffee Island

Τον Νοέμβριο του 2024 τελείωσε μια δικαστική διαμάχη 5 ετών, συναδέλφισσας που εργαζόταν στον...

Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας: Απαιτούμε να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Μέση Ανατολή και οι δολοφονικές εξελίξεις στη Συρία

Οι Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλίας, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και  ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Να παρθούν πίσω οι ατομικές συμβάσεις

Η εταιρεία Φάρμα Κουκάκη καταγράφει διαρκώς τα τελευταία χρόνια νέα ρεκόρ κερδοφορίας. Το 2023...