Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορ/λων Δ. Αττικής: Αλληλεγγύη στους απολυμένους συναδέλφους από την SARMED S.A.

Δημοσιεύτηκε στις

H Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απολυμένους συναδέλφους από την SARMEDS.A. που εργάζονται στο κέντρο Διακίνησης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Αιγάλεω.

Τα μέλη του Σωματείου μας που εργάζονται στις αποθήκες της εταιρίας στην περιοχή αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ίδια ακριβώς  προβλήματα, με καθημερινές υπερωρίες, δουλειά τα Σαββατοκύριακα με ατελείωτα βάρη που καταστρέφουν την υγεία μας και τη ζωή μας με μόνο στόχο να αυξήσει τα κέρδη της αδιαφορώντας για εμάς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν οι μέρες της πυρκαγιάς στην περιοχή τον Ιούλιο όπου η εργοδοσία έδειξε για ακόμη μια φορά  το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ η αποθήκες είχαν ντουμανιάσει από καπνό και οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα, η εργοδοσία αδιαφορούσε και απαιτούσε να βγει η δουλειά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι και τον υπουργό εργασίας επιστράτευσε ώστε να καλύψει τις απαράδεκτες πρακτικές που καταγγέλλαμε εκείνη την περίοδο.

 Απαιτούμε την ανάκληση των απολύσεων των δύο συναδέλφων μας. 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και του κλαδικού και του επιχειρησιακού σωματείου αλλά και την άμεση απορρόφηση κάθε συναδέλφου στις εταιρίες που εργάζονται  μέσω του άθλιου καθεστώς της εργολαβικής εργασίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας SARMED στις αποθήκες της περιοχής  να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο και να καταγγείλουν θαρρετά κάθε προσπάθεια εργοδοτικής ασυδοσίας.

 

Περισσότερα

ΕΕΔΥΕ: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ...

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Για λαϊκά μαθήματα αλληλεγγύης

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας προχωρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην υλοποίηση των λαϊκών μαθημάτων....

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους λιμενεργάτες της ILWU Local 10

Η ΕΝΕΔΕΠ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους...