Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορ/λων Δ. Αττικής: Αλληλεγγύη στους απολυμένους συναδέλφους από την SARMED S.A.

Δημοσιεύτηκε στις

H Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απολυμένους συναδέλφους από την SARMEDS.A. που εργάζονται στο κέντρο Διακίνησης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Αιγάλεω.

Τα μέλη του Σωματείου μας που εργάζονται στις αποθήκες της εταιρίας στην περιοχή αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ίδια ακριβώς  προβλήματα, με καθημερινές υπερωρίες, δουλειά τα Σαββατοκύριακα με ατελείωτα βάρη που καταστρέφουν την υγεία μας και τη ζωή μας με μόνο στόχο να αυξήσει τα κέρδη της αδιαφορώντας για εμάς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν οι μέρες της πυρκαγιάς στην περιοχή τον Ιούλιο όπου η εργοδοσία έδειξε για ακόμη μια φορά  το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ η αποθήκες είχαν ντουμανιάσει από καπνό και οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα, η εργοδοσία αδιαφορούσε και απαιτούσε να βγει η δουλειά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι και τον υπουργό εργασίας επιστράτευσε ώστε να καλύψει τις απαράδεκτες πρακτικές που καταγγέλλαμε εκείνη την περίοδο.

 Απαιτούμε την ανάκληση των απολύσεων των δύο συναδέλφων μας. 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και του κλαδικού και του επιχειρησιακού σωματείου αλλά και την άμεση απορρόφηση κάθε συναδέλφου στις εταιρίες που εργάζονται  μέσω του άθλιου καθεστώς της εργολαβικής εργασίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας SARMED στις αποθήκες της περιοχής  να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο και να καταγγείλουν θαρρετά κάθε προσπάθεια εργοδοτικής ασυδοσίας.

 

Περισσότερα

Το πρόγραμμα του webradio την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Ακούστε αύριο στο webradio του ΠΑΜΕ στις 6μμ την εκπομπή του Κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων...

Συνδικάτο Εργατ/λων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου: Επιστολή για κοινοποίηση στάσης εργασίας του συνδικάτου στις 30 Νοεμβρίου

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδικάτου σε συνεδρίασή του αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας...

Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Διεκδικούμε δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους!

Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία της Ομοσπονδίας γιατρών στις 29 και 30 Νοέμβρη. Χαιρετίζουμε τον...