Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπ/λων Δυτ. Αττικής: Να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση σε βάρος των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Η METRO -MY MARKET εύχεται καλές γιορτές στους εργαζόμενους της, με ωράρια που μόνο φυσιολογικά δεν τα λες!

Η εταιρεία μπορεί μπροστά στις γιορτές να δαπανεί μεγάλα ποσά σε ακριβές διαφημίσεις για να μας πουλάει την “ευαισθησία” της, για μας και τις οικογένειες μας. Αλλά στην πραγματικότητα δεν δίνει δεκάρα!

Απεναντίας για να βγει η δουλειά κάνει την ζωή των εργαζομένων λάστιχο, εντατικοποιεί τις  βάρδιες, αναγκάζει εργαζόμενους να έρθουν Κυριακή για δουλειά, με τις υπερωρίες αυτές τις μέρες να έχουν πάρει φωτιά.

Φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφία ότι μέσα σε μια εβδομάδα οι εργαζόμενοι έχουν 2 και 3 διαφορετικές ώρες προσέλευσης φυσικά χωρίς να υπάρχει συμφωνία με κανέναν.

ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ:

 Να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση σε βάρος των εργαζομένων που διαταράσσει την προσωπική και οικογενειακή ζωή .
 Σταθερές κυλιόμενες βάρδιες σύμφωνα με το πρόγραμμα τους
 Κάτω τα χέρια από την Κυριακή Αργία

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…

Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…!!! Στην παραίτησή του από το Γενικό Συμβούλιο...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη των τεθωρακισμένων Ρήγα Τσούνη, ο...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι Απεργία. Είναι σύγκρουση

Πρωτομαγιά 2026: 140 χρόνια αγώνα — Συνεχίζουμε! Όλες και όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή...