Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων : 16 Απρίλη σύσκεψη για την προετοιμασία της πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Σωματείου Επισιτισμού Ν. Χανίων καλεί με τη σειρά του όλα τα μέλη του, την Παρασκευή 16/4 στις 6 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας στην πλατιά σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με θέμα “Προετοιμασία για την Εργατική Πρωτομαγιά. 

Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο που επιδιώκει να φέρει η κυβέρνηση, προσπαθώντας  να επιβάλει αντεργατικές ρυθμίσεις – τομές που ανατρέπουν ό,τι ξέρουμε γύρω από εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις. Οργανώνουμε τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς με το περιεχόμενο και τα συνθήματα που αντιπροσωπεύουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Στο επίκεντρο οι ΣΣΕ, τα δικαιώματα και η ασφάλεια των ναυτεργατών

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, με τη μαζική...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η πολεμική αεροπορία καλεί τους φοιτητές να προσφέρουν την επιστήμη τους στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε ΦΕΚ που παροτρύνει νέους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Αποφάσεις συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου για τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΣ – Οι δράσεις του επόμενου...