Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις της PEOPLECERT!

Δημοσιεύτηκε στις

 ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!

 Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζομένους της πολυεθνικής PEOPLECERT που έρχονται αντιμέτωποι με την τρομοκρατία της εργοδοσίας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει κάθε συνδικαλιστική δράση.

Χθες 1 Δεκεμβρίου, εν όψει των εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας η εργοδοσία της PEOPLECERT αφού ενημέρωσε τελευταία στιγμή τους εργαζόμενους πως θα δουλέψουν ΟΛΟΙ από το σπίτι, με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε σε μαζικές απολύσεις μελών του εν λόγω σωματείου και υποψήφιων για Διοικητικό Συμβούλιο στις φετινές εκλογές και μάλιστα μέσω βιντεοκλήσης!!

Όσο κι αν εντείνουν την πίεση οι μεγαλοεργοδότες ώστε να μας φιμώσουν και να κάμψουν την αντίσταση μας απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε δε θα καταφέρουν να μας φοβίσουν!

Η απάντησή ΟΛΩΝ των εργαζομένων απέναντι στη τρομοκρατία και τη φτωχοποίηση είναι η συσπείρωση τους στα κλαδικά  σωματεία και η αλληλεγγύη μεταξύ μας !

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Περισσότερα

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Ευβοίας: Αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 7 Νοέμβρη στη Χαλκίδα.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης για κλιμάκωση των αγωνιστικών δράσεων...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: 3 Νοέμβρη Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη της δημόσιας Υγείας. Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες...

Σωματείο εργαζομένων Tasty Foods: Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων Tasty Foods καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι που...