Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμπορ/λων Ν. Δράμας : Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα του Σωματείου Εργαζ. Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

Δημοσιεύτηκε στις

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ εκφράζει την αλληλεγγύη  και την στήριξη του στο Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν Δράμας για τον δίκαιο αγώνα που δίνει ώστε να καταργηθεί η απαράδεκτη τροπολογία του υποχρεωτικόυ εμβολιασμού των εργαζομένων στις μονάδες υγείας και φροντίδας ηλικιωμένων και ανθρώπων με αναπηρία.

    Με την τροπολογία του υποχρεωτικου εμβολιασμού και την επίκληση της “ατομικής ευθύνης” γίνεται προσπάθεια να κρυφτούν οι τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την εξάπλωση του 4ου κύματος της επιδημίας, αφού, για άλλη μια φορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα,”προσαρμοστηκαν” στα  συμφέροντα των τουριστικών, ναυτιλιακών και μεταφορικών ομίλων και όχι   για την προστασία του λαού, αφήνοντας για άλλη μια φορά τις μονάδες υγείας υποστελεχωμενες και χωρίς το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα  να παραβρεθούν στην στάση εργασίας που κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν Δράμας την ΠΕΜΠΤΗ 29-7-2021 στις 11:00π.μ. στην πύλη του νοσοκομείου.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Νεκροί και τραυματισμένοι ναυτεργάτες στο μακελειό που συνεχίζεται στα πεδία των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων

Κανένας προσωρινός συμβιβασμός δεν μπορεί να μετριάσει τον ανταγωνισμό για τον έλεγχο των δρόμων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 16 Ιούλη Απεργούμε στη Δυτική Αττική

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς: Για τις Οδοντιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού

Το Γ.Ν. Νίκαιας από χρόνια έχει επιφορτισθεί με την παροχή Οδοντιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς...