Τρίτη, Απρίλιος 20

Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων – Εμπορ. ΚΩ: 26 Νοέμβρη Απεργούμε

0
image_pdfimage_print

Συνεδρίασε το Σάββατο 21 Νοέμβρη η Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Κω και αποφάσισε την συμμετοχή στην απεργία την Πέμπτη 26 Νοέμβρη, που έχει κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα σε όλη την Ελλάδα, για άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας του λαού, της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους να κάνουν θαρρετά το βήμα και να απεργήσουν στις 26 Νοέμβρη! Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση και την μεγαλοεργοδοσία που θέλουν να μας επιστρέψουν σε εργασιακές συνθήκες «μεσαίωνα»!

  • Τώρα είναι η ώρα να μη μείνει χώρος δουλειάς που να μην ξεσηκωθούν οι εργαζόμενοι, να μάθουν όλες και όλοι τί ετοιμάζει η κυβέρνηση.
  • Να μην περάσει το νέο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης .Εισόδημα για όλους, εργαζόμενους και ανέργους. 
  • Σήμερα υπάρχει ανάγκη να παρθούν μέτρα για την πραγματική θωράκιση του συστήματος υγείας με κάλυψη όλων των κενών με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, να επιταχθούν τα δωμάτια και τα διαγνωστικά κέντρα των ιδιωτικών κλινικών, να γίνουν μαζικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Share.

Comments are closed.