Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων Κυκλάδων : Να τιμωρηθούν οι Ναζί εγκληματίες

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε χτες η κινητοποίηση σωματείων του νησιού εν΄όψη της σημερινής ανακοίνωσης της απόφασης για την δίκη της ΧΑ, απαιτώντας να τιμωρηθούν οι Ναζί εγκληματίες. Στην κινητοποίηση καλούσαν το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Κυκλάδων, η ΠΕΤ/ΟΤΕ (παράρτημα Κυκλάδων), ο Σύλλογος εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ο Σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Σύρου- Τήνου- Μυκόνου.

Στους χαιρετισμούς της συγκέντρωσης οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων σωματείων τόνισαν τη σημασία που έχει για το εργατικό και το λαϊκό κίνημα όχι μόνο η καταδίκη των χρυσαυγιτών αλλά κυρίως η απομόνωση τους από κάθε εργασιακό χώρο, κάθε σχολείο και χώρο νεολαίας, κάθε γειτονιά, γιατί οι λουφαγμένοι σήμερα φασίστες, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου, θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους.

Η εκπρόσωπος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων αναφέρθηκε επίσης στις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που το δικαστήριο κράτησε περισσότερο από 5 χρόνια, στις ευθύνες που φέρουν ώστε οι εγκληματίες- δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και στην ανάγκη, για συνέχιση του αγώνα ενάντια στην επίθεση που κλιμακώνεται απέναντι τα εργατικά λαϊκά στρώματα, μπροστά τη νέα κρίση, το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο, τις τεράστιες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας,και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Καμιά απεμπόληση αρμοδιότητας των εποπτών στις υγειονομικές υπηρεσίες

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΜΕΑΞΑ: Ελλείψεις στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας

Με έγγραφα τους προς τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και τη Διοίκηση, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του...