Σωματείο HQF Εύβοιας – Απόφαση για απεργία την Μεγάλη Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε στις

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου μας κηρύσσουμε 24ωρη απεργία για την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου 2025 ζητώντας από την εργοδοσία στην επικείμενη συνάντησή μας να γίνει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συζήτηση επί του πλαισίου αιτημάτων μας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο καθορισμός της Μεγάλης Παρασκευής ως αργίας.

Ορίζουμε ως ώρα έναρξης της 24ωρης απεργίας τις 6πμ της Μεγάλης Παρασκευής 18 Απριλίου 2024 και ως ώρα λήξης τις 6πμ το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου 2025.

Οι ενδιάμεσες βάρδιες θα συμμετέχουν ανάλογα με την ώρα έναρξης και λήξης τους

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας για το εργατικό ατύχημα στην επιχείρηση Aluman

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ALUMAN. Σήμερα 16 Αυγούστου 2026 συνέβη σοβαρό...

Η πρόταση της ΑΣΕ στα ΔΣ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για το θέμα των νέων πινάκων του ΑΣΕΠ

Αυτή είναι η πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στα Δ.Σ. ΔΟΕ – ΟΛΜΕ που...

ΜΑΣ: Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά “πανεπιστήμια”! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!

Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!...