Σωματείο Εργζομένων NEXI (πρ. First Data): Οι αγώνες έχουν αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από 8 ημέρες απεργίας των συναδέλφων στο κτίριο του Κρυονερίου, η εταιρεία, οριστικά, σταματάει την μεταφορά τους με την μέθοδο της «απόσχισης» και δεσμεύεται ότι όλα τα δεδουλευμένα θα καταβληθούν και έπειτα, όλοι οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στον νέο εργοδότη με τα ίδια δικαιώματα ( μισθολογικά, ειδικότητες, παροχές) που ισχύουν στην επιχειρησιακή σύμβαση .

Με αυτή την εξέλιξη η χθεσινή Γενική Συνέλευση αποφάσισε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αλλά τονίστηκε ότι παραμένουν σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη προκύψει , τώρα ή στο μέλλον.

Συνάδελφοι,

Η επιτυχία αυτή ήρθε μέσα από πολυήμερες κινητοποιήσεις , μέσα από την αλληλεγγύη, την συναδελφικότητα , την οργάνωση των εργαζομένων στα Σωματεία τους. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά , ότι οι οργανωμένοι αγώνες έχουν αποτελέσματα , αρκεί οι εργαζόμενοι να παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Εμείς είμαστε αυτοί που παράγουμε τα πλούτη και τα κέρδη των εταιρειών, εμείς μπορούμε και πρέπει να επιβάλουμε τους όρους μας, να μπαίνουμε μπροστά στην προστασία και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας.

Το Επιχειρησιακό Σωματείο και το Κλαδικό Σωματείο Τύπου Χάρτου χαιρετίζει την παλικαρίσια στάση ολων των εργαζομένων στην εταιρεία, και τονίζουμε ότι οι αγώνες δεν τελειώνουν εδώ, οι μάχες είναι μπροστά μας, και τα Σωματεία θα είναι εκεί, στο πλευρό των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να οργανωθούν στα Σωματεία τους και να γίνει συνείδηση, ότι μόνο ο καθημερινός αγώνας μπορεί να καλυτερεύσει τις συνθήκες ζωής και δουλειάς μας.

 ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Δράμας: Όλοι στην απεργία 288 Φλεβάρη στις 11.30πμ στο Διοικητήριο

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ  ΣΤΙΣ 11:30π.μ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ένας χρόνος από το προδιαγεγραμμένο...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Κάτω τα χέρια από την Κυριακάτικη Αργία

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ! Δουλειά 7...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 22Φλεβάρη στις 10:00πμ διαδηλώνουμε μαζί με τους απεργούς υγειονομικούς έξω από το υπ. Υγείας

Οι ανάπηροι και οι χρόνοι πάσχοντες σε κίνδυνο! Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα σε θέση...