Σωματείο Εργαζομένων της Nokia: Μήνυμα αλληλεγγύης στο Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών και στον πρόεδρο του Σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργαζομένων της Nokia καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του Προέδρου του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών, Σταύρου Τουμανίδη. Τέτοιες άθλιες πρακτικές που στόχο έχουν την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την υπονόμευση της αγωνιστικής δράσης των συνδικάτων, είναι απαράδεκτες και δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας τόσο στον ίδιο όσο και στο Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, που καθημερινά δίνει τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργατών. Στο πρόσωπο του προέδρου βλέπουν τον εχθρό. Αυτόν που πρωτοστατεί για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η επίθεση αυτή δεν ήταν τυχαία, στόχος ήταν η σιωπή και η τρομοκράτηση των εργαζομένων ώστε να υποταχθούν στις απαιτήσεις των εργοδοτών. Αυτό έκαναν πάντα. Δεν θα τους περάσει.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να σταθούν ενωμένοι απέναντι σε τέτοιες πρακτικές. Η απάντησή μας είναι η συλλογική δράση, η ενίσχυση των σωματείων και η ενότητα στον αγώνα για αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και ασφάλεια στους χώρους εργασίας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – ο αγώνας των εργατών θα τη συντρίψει!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για τους απεργούς πείνας και τα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Για πάνω από μια δεκαετία, στα κτίρια των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας ζουν 400...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να μην γίνουν άλλες

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Τύπου και  Χάρτου καταγγέλλει τις απολύσεις που έγιναν στην εταιρεία Veridos...

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ: Ανακοίνωση για το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΔΔΗΕ ! ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...