Σωματείο Εργαζομένων Tasty Foods Α.Β.Γ.Ε: Συνάντηση με την Διοίκηση της εταιρείας για μέτρα προστασίας των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι-σεςμετα από πρωτοβουλία του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων, την Τετάρτη 05/01/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης της εταιρείας για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην εταιρεία,λόγω της όξυνσης της πανδημίας.

Συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Από Δευτέρα 10/01/2022 θα μπει και δεύτερο πούλμαν μετακίνησης των εργαζομένων με το ίδιο δρομολόγιο για να μην υπάρχει συνωστισμός.
  • Από Τρίτη 11/01/2022 θα χορηγηθούν σε όλους τους εργαζόμενους (εμβολιασμένους) δωρεάν rapidtest, που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία σε όλες τις βάρδιες, καθώς και θα διενεργηθούν προληπτικοί έλεγχοι στην αρχή των βαρδιών με την εποπτεία των προϊσταμένων.
  • Έχουν ήδη παραγγελθεί μάσκες υψηλής προστασίας (ΚΝ95) και θα διατεθούν σε όλους τους εργαζόμενους.
  • Θα γίνονται απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους κατά την εναλλαγή των βαρδιών.

Συνάδελφοι-σες το κόστος των μέτρων πρόληψης και προστασίας των εργαζόμενων είναι καθαρά ευθύνη της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Το Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων με τις παρεμβάσεις του σε όλη τη διάρκεια των δυο ετών της πανδημίας προνοεί για την ασφάλεια και προστασία των συνάδελφων εργαζόμενων.

Τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας και πρόληψης (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικές πλύσεις).

 

Περισσότερα

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΑΣΘ: Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό δικαίωμα και δεν μπορεί να θυσιάζεται

Θέμα: Η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΣΘ σημαίνει «εργασιακή ειρήνη» για την κυβέρνηση...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 14 χρόνια συμπληρώνονται από τη κινητοποίηση που χτυπήθηκε ο συνάδελφος μας Δημήτρης Κοτζαρίδης

Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από τη μεγάλη κινητοποίηση και συγκέντρωση των ταξικών σωματείων, στο...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 23 Οκτώβρη στα δικαστήρια εκδικάζεται η απαράδεκτη μήνυση σε βάρος του Αντιπροέδρου του Συνδικάτου

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους οικοδόμους και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν...