Σωματείο Εργαζομένων Tasty Foods: 17 Απρίλη Απαντάμε αγωνιστικά

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες-φοι,

Η απεργιακή κλιμάκωση συνεχίζεται και μετά τη μεγάλη απεργία στις 28 Φλεβάρη, έτσι και πιο δυναμικά πρέπει να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής.

Στις 17 Απριλίου απεργούμε γιατί, ο πληθωρισμός στα τρόφιμα έχει φτάσει 35%, η αισχροκέρδεια δίνει και παίρνει, οι επιχειρηματικοί όμιλοι αυξάνουν τα κέρδη τους και εμείς δυσκολευόμαστε να αγοράσουμε βασικά αγαθά και να βγάλουμε το μήνα. Απεργούμε γιατί, ιδιωτικοποιούν την παιδεία, βάζουν τιμοκατάλογο στην υγεία, δεν τους ενδιαφέρει αν θα βγούμε ζωντανοί μέσα από τα τρένα, γιατί μπροστά στα κέρδη τους οι ζωές μας δεν έχουν καμία αξία. Απεργούμε γιατί, δεν μπορούμε να δουλεύουμε χωρίς ενεργές συμβάσεις εργασίας, κλαδικές και επιχειρησιακές με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στα δικαιώματα, για το οποίο ευθύνονται από κοινού κυβερνήσεις και βιομήχανοι.                      Εδώ στο χώρο που δουλεύουμε, θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα να υπογράψουμε επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας με τα αιτήματα που βγάλαμε μέσα απο τις συνελεύσεις μας (10% αύξηση σε όλους, κατάργηση της ADECCO και μονιμοποίηση των συναδέλφων, κ.α.), παρότι που η εταιρεία αρνείται να υπογράψει απο το 2009 ενώ έχει πολλά εκατομμύρια ευρώ κέρδη κάθε χρόνο και αντ’αυτού μας δίνει μπόνους ψίχουλα και θέλει κιόλας να μας υποχρεώσει να παίρνουμε τις άδειές μας όποτε θέλει. Όλα αυτά πρέπει να μας πεισμώσουν περισσότερο και να θίξουν την αξιοπρέπειά μας γιατί δείχνουν πως κυβέρνηση και εργοδοσία δεν μας σέβονται ούτε μας υπολογίζουν και να καταλάβουμε πως μόνο με οργανωμένο αγώνα και πίεση θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί όμως σε αυτό,οπότε σας καλούμε όλους απο τις 6 πρωί στην πύλη του εργοστασίου για να δώσουμε δυνατό παρόν εδώ και μετά στην απεργιακή συγκέντρωση μαζί με το πανό του σωματείου μας.

Προσυγκέντρωση 09:30 Πλατεία Κάνιγγος – Κεντρική συγκέντρωση 10:30 Σύνταγμα

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ!

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, εκφράζει την αλληλεγγύη...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτ. Υπαλλήλων Χίου: Κάλεσμα υπεράσπισης της Κυριακής Αργίας

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ -ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Το...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τον αποκλεισμό των εργαζομένων του ΙΦΕΤ από το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. στηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων Ι.Φ.Ε.Τ., μέλος μας, για το αυτονόητο αίτημα να...