Σωματείο Εργαζομένων στον τομέα του Φυσικού Αερίου – ΔΕΠΑ : Αύριο όλοι στις 9:00 στη ΔΕΠΑ και στις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κυβέρνηση, υπουργείο, εργοδοσία όχι μόνο κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τους εργαζόμενους, μας σέρνουν και στα δικαστήρια γιατί θέλουν να νεκρώσουν κάθε συνδικαλιστική και διεκδικητική δράση για το δίκαιο αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και για ενέργεια κοινωνικό αγαθό. 

Η τρομοκρατία δεν κάμπτει τους εργαζόμενους και δυναμώνει τον αγώνα στηριζόμενοι στο πλατύ κύμα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί. Έρχονται συνέχεια μηνύματα αλληλεγγύης από σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα και συγκεντρώνονται μαζικά υπογραφές συμπαράστασης. 

Με τον ίδιο τρόπο θα εκφραστεί και αύριο στα δικαστήρια της Ευελπίδων η αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων στις διεκδικήσεις τους. 

ΌΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΠΑ ΣΤΙΣ 9:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για τα απανωτά ατυχήματα στα μεταλλεία Βωξίτη

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗN «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ» ΤΗΣ METLEN ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μετά...

Διαμαρτυρία ΟΒΣΑ και Εμπορικών Συλλόγων στο υπ.Οικονομικών(ΦΩΤΟ)

«Δεν θα πληρώσουμε πάλι τα σπασμένα – Πάρτε μέτρα τώρα», «Πλήρης κατάργηση της τεκμαρτής...