Σωματείο εργαζομένων στον όμιλο LOREAL στην Ελλάδα: Η σιγή νεκροταφείου δεν θα περάσει.

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο εργαζομένων στον όμιλο LOREAL στην Ελλάδα, καταδικάζει απερίφραστα το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων που κατέθεσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έρχεται σε συνέχεια των μνημονικών νομοσχεδίων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που τσάκισαν τα δικαιώματα των εργαζομένων και οδήγησαν στη φτωχοποίηση μεγάλο μέρος του πληθυσμού καθώς και των νομοσχεδίων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που μεταξύ άλλων περιορίζει το δικαίωμα της απεργίας και της συνδικαλιστικής δράσης.

Τώρα με το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, με ψεύτικα επιχειρήματα, μας λένε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν καν το δικαίωμα να αντιδράσουν και να διαδηλώσουν για να υποστηρίξουν τα δικαιώματα τους. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε με τίποτα να το αφήσουμε αναπάντητο και στηρίζουμε τις δυνάμεις που παλεύουν για την απόσυρση του.

Στηρίζουμε την ομοσπονδία μας Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε και σε συνεργασία με το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού συμμετέχουμε σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο του Π.Α.Μ.Ε την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 8μ.μ στο Σύνταγμα.

Η σιγή νεκροταφείου δεν θα περάσει.

Περισσότερα

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε και δεν θα συνηθίσουμε το έγκλημα

28/02/2023 - 3 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε! Το Σωματείο μας καλεί τα...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή 13/2 στις 13:00 μαζί με τα εργατικά σωματεία

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα κυβέρνησης – ΓΣΕΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας!  Όλοι στο Σύνταγμα...