Τετάρτη, 28 Ιουλίου

Σωματείο Εργαζομένων στην First Data: Όλοι στην απεργία στις 16 Ιούνη

0
image_pdfimage_print

Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ στις 17:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το Σωματείο μας χαιρετίζει όλους όσους συμμετείχαν στην απεργία της 10ης Ιουνίου και δίνουμε το χέρι σε όσους δεν έκαναν το βήμα, αλλά σίγουρα προβληματίζονται, το σκέφτονται, ενδεχομένως φοβούνται!

Η τεράστια συμμετοχή στην απεργία απέδειξε ένα πράγμα: Ότι οι εργαζόμενοι στην NEW SIA GREECE αλλά και συνολικά  δεν αποδεχονται, δεν συναινούν, δεν βλέπουν θετικά το νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Αντίθετα, αντιλαμβάνονται πλήρως, ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι η ταφόπλακα του 8ωρου, των Συλλογικών Συμβάσεων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών μας!

Μπροστά στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης και των εργοδοτών δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε την μάχη, να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την πλήρη απόσυρση του νομοσχεδίου!

Το Δ.Σ. του Σωματείου, με απόφασή του, συμμετέχει στην απεργία που έχουν εξαγγείλει Κλαδικά Σωματεία, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού κόντρα στην προσπάθεια αποκλιμάκωσης από την πλευρά της ηγεσίας στη ΓΣΕΕ!

Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την ενότητά μας, την αλληλεγγύη μας , ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Τώρα είναι η ώρα να γίνει το βήμα έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στον αγώνα! Να δείξουμε στην ΠΡΑΞΗ σε κυβέρνηση και εργοδότες ότι δούλοι του 21ου αιώνα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα εάν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, να σταθούμε πλάι-πλάι σε αυτή την μάχη! Καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανάγκη για το μεροκάματο, τον φόβο που ενδεχομένως υπάρχει, τις σκέψεις ότι τίποτα δεν αλλάζει…  Όμως μπροστά στις ανατροπές του αιώνα  οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να στεκόμαστε απαθείς!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

10:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και 17:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Share.

Comments are closed.