Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Σωματείο εργαζομένων στην FIRST DATA: Αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στην PDS

0

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Σωματείο Εργαζομένων στην New Sia Greece (πρώην First Data ), οι εργαζόμενοι του χώρου μας, στεκόμαστε δίπλα σας, αλληλέγγυοι, στον αγώνα που δίνετε να παρθούν πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων σας, να ανανεωθούν όλες οι Συμβάσεις και να μετατραπούν σε αόριστου, να υπογραφεί Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να εξασφαλίζει τις ανάγκες σας!

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει απολύσεις, τι σημαίνει εντατικοποίηση, τι σημαίνει αβεβαιότητα , τι σημαίνει το αίσχος της επινοικιαζόμενης εργασίας που αύριο είσαι μεθαύριο δεν είσαι!

Ξέρουμε όμως επίσης ότι ο αγώνας σας είναι δίκαιος και ότι οι εργαζόμενοι  ενωμένοι μπορούν να βάλουν εμπόδια στα σχέδια της εργοδοσίας όπως κάναμε κι εμείς στον δικό μας χώρο με υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ με αύξηση του κατωτάτου μισθού.

Όσο για την εργοδοσία και για την κάθε εργοδοσία, να μην τολμήσει να απλώσει χέρι σε κανέναν εργαζόμενο, σε κανένα Σωματείο, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί της και τότε θα καταλάβει τι σημαίνει ενότητα και δύναμη των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.