Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20

Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία MELLON: Όλοι στη νέα 24ωρη απεργία 12 Ιουνίου και στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από την εταιρεία

image_pdfimage_print

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση συνεχίζουμε τον πολυήμερο αγώνα μας για την υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους και με βάση τις δικές μας ανάγκες . Όλους αυτούς τους συναδέλφους που όχι μόνο δεν «λύγισαν» μπροστά στις δυσκολίες του αγώνα και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, αλλά με μεγαλύτερη ορμή και αποφασιστικότητα απάντησαν με την απόφαση τους για νέα Απεργία στις 12/6 απέναντι στην αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας.

Η τελευταία Γενική μας Συνέλευση (Τρίτη 11/6) ήταν ακόμα πιο μαζική, περισσότεροι συνάδελφοι συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση από το πρωί και ομόφωνα σχεδόν αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για τέταρτη μέρα.

Η προκλητική κίνηση της εργοδοσίας να κολλήσει ανακοίνωση στη τζαμαρία της εισόδου έξω από την οποία ήταν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι αγνοώντας το αίτημα του ΔΣ του Σωματείου που από νωρίς το πρωί ζήτησε νέα συνάντηση για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, εξόργισε περισσότερο τους εργαζόμενους. Πολύ περισσότερο, που μέσα από την ανακοίνωση αυτή η εργοδοσία ζητούσε από τους εργαζόμενους να δεχτούν την πρόταση της και να γυρίσουν στη δουλειά, αγνοώντας σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τα αιτήματα των εργαζομένων.

Συνάδελφοι, δεν συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα, όταν ο Όμιλος βγάζει τεράστια κέρδη στις πλάτες μας και μόλις προχθές βραβεύτηκε σε διοργάνωση του ΣΕΒ και του Υπουργείου Οικονομίας ως μία από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με βάση τα οικονομικά της στοιχεία και τον ισολογισμό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τα αυτονόητα δικαιώματα μας

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή μας συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στην οποία θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία των εργαζομένων από την Θεσσαλονίκη.

Το ΔΣ

 τηλ. επικοινωνίας:6977296010 – 69771781816

Comments are closed.