Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ » Ν. Αττικής: Καταγγέλλουμε τις τρομοκρατικές συλλήψεις των συνδικαλιστών στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε τις τρομοκρατικές συλλήψεις των συνδικαλιστών στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, όπου με απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων του Σωματείου τους έχουν προχωρήσει σε συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Οι εργαζόμενοι παλεύουν ενάντια στις απολύσεις των 15 συναδέλφων τους, κόντρα στις ατομικές συμβάσεις με μείωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, διεκδικώντας υπογραφή ικανοποιητικής ΣΣΕ.

Η εντολή για τις συλλήψεις δόθηκε από την κυβέρνηση και την εισαγγελία Θεσσαλονίκης, μετά από απαίτηση του εργοδότη για να σταματήσει ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων, αφού από το πρωί το εργοστάσιο είναι «πηγμένο» στις αστυνομικές δυνάμεις με στόχο να προχωρήσει ο απεργοσπαστικός μηχανισμός που η εργοδοσία έχει στήσει.

Είμαστε αλληλέγγυοι στον πολυήμερο αγώνα των εργαζομένων, απαιτούμε εδώ και τώρα να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Η τρομοκρατία δε θα περάσει.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Καταγγέλουμε τη νέα πειρατική επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει τη νέα πειρατική επίθεση του κράτους-τρομοκράτη Ισραήλ,...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων ν. Λασιθίου ¨Τάλως¨: Κάλεσμα στην Παγκρήτια πορεία στη Βάση της Σούδας 17 Μάη

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων ν. Λασιθίου ¨Τάλως¨ καλεί στην Παγκρήτια...

Σωματείο Εργαζομένων στη Pfizer Hellas: Ανακοίνωση για την εκδικητική απόλυση εργαζόμενου

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ,...