Σωματείο Εργαζομένων στην ClubMedGregolimano – Καθολική συμμετοχή στην στάστη εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, “Σωματείο Εργαζομένων Στην Επιχείρηση
ClubMedGregolimano”, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συναδέλφους για την καθολική τους συμμετοχή στη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Την ώρα της στάσης εργασίας στην είσοδο του ξενοδοχείου βρέθηκαν όχι μόνο συνάδελφοι που εργάζονταν εκείνη την ώρα στην πρωινή βάρδια αλλά και αυτοί που είχαν ρεπό ή εργάζονταν σε άλλες βάρδιες, το απόγευμα ή τη νύχτα!

Αυτή η συμμετοχή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματάμας, να υπογραφεί η επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα και να υπογραφούν τα κεκτημένα/συμφωνημένα δικαιώματά μας ώστε να κατοχυρωθούν και εγγράφως.

Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστούμε όλους!

Ευχαριστούμε τα σωματεία που παρευρέθησαν εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και δίνοντας δύναμη στον αγώνα μας, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών και Δασεργατών Εύβοιας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιστιαίας-Αιδηψού.
Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία που εξέφρασαν την αλληλεγγύη και στήριξή τους στον αγώνα μας, την Ομοσπονδία μας Επισιτισμού – Τουρισμού ΠΟΕΕΤ, την ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνδικάτων γεωργίας τροφίμων & τουρισμού EFFAT, το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων Επισιτισμού νομού Εύβοιας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων και Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων και συναφών Αττικής κα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, την υπογραφή τηςεπιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και
δικαιώματα και την υπογραφή των κεκτημένων/συμφωνημένων δικαιώματά μας.

ΦΩΤΟ

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου – Νομαρχιακο Τμήμα ΑΔΕΔΥ Σάμου: Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου με συνέχεια των αγώνων

Νοέμβρης 1973! Εδώ Πολυτεχνείο! Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία τη Δευτέρα...

Σύλλογος Επιτυχόντων Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: 21 Νοέμβρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εσωτερικών

Οι επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022, βρισκόμαστε εδώ και 3 χρόνια όμηροι...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Ο εκφοβισμός μαθητών και εκπαιδευτικών δεν θα περάσει

Αναίτια προσαγωγή μαθητών μας από την αστυνομία! Ο εκφοβισμός μαθητών και εκπαιδευτικών δεν θα περάσει!  Το...