Σωματείο εργαζομένων στη “Μέλλον”: Όλοι στον αγώνα για να μην ματώσουμε περισσότερο εμείς και οι οικογένειές μας.

Δημοσιεύτηκε στις


Όλοι στον αγώνα για να μην ματώσουμε περισσότερο εμείς και οι οικογένειές μας.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων και των ομοσπονδιών στις 16 Δεκεμβρίου στις 6 μμ στο Σύνταγμα, ενάντια σε έναν ακόμη αντιλαϊκό προϋπολογισμό που φέρνει  και αυτή η κυβέρνηση.

Ένας προϋπολογισμός που επιβάλλει στους εργαζόμενους να  πληρώνουν το 95% των φόρων και μόλις το 5% στο μεγάλο  κεφάλαιο πλάι σε όλες τις υπόλοιπες φοροαπαλλαγές και  επιδοτήσεις που απολαμβάνει.

Που εν μέσω πανδημίας η κρατική χρηματοδότηση για την υγεία μειώνεται κατά 450 εκατ. ευρώ.

Ένας προϋπολογισμός που είναι πετσοκομμένος σε ό,τι αφορά την παιδεία και τα μέτρα  προστασίας της ανθρώπινης ζωής από φυσικές καταστροφές, αλλά παραμένει “γενναιόδωρος” και με το παραπάνω σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για το ΝΑΤΟ και τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Την ίδια στιγμή οι εργατικέςλαϊκές οικογένειες στενάζουν να τα  βγάλουν πέρα μετά και τις τεράστιες ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά  και λόγω των καθηλωμένων μισθών.

Η μόνη ελπίδα είναι ο οργανωμένος συλλογικός αγώνας!

Για να σταματήσουμε αυτή την επίθεση, να διεκδικήσουμε  αυξήσεις στους μισθούς, μείωση των φόρων και των τιμολογίων, γενναία χρηματοδότηση σε υγεία, παιδεία και στις υπόλοιπες  βασικές ανάγκες του λαού!

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 6ΜΜ.

Περισσότερα

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Κάλεσμα σε Κινητοποίηση 14 Αυγούστου

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ : Όλοι 14 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 π.μ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ...

Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης: Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες στη χώρα μας

Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες στη χώρα μας! Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) συμμετέχει στη...