Σωματείο Εργαζομένων στη Μέλλον: Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία στις 10 Ιούνη

Δημοσιεύτηκε στις

  Να γεμίσουν οι δρόμοι κόσμο για να μην τολμήσουν να καταθέσουν το νομοσχέδιο.

Να δυναμώσει το κοινό απεργιακό μέτωπο όλων των εργαζομένων!

Δεν θα πέσουμε στη παγίδα που προσπάθησε να στήσει η ΓΣΣΕ για να βάλει τους εργαζόμενους σε «αναμονή».

Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ (σύσσωμοι ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ/ομάδα Βασιλοπούλου) αφού πρώτα συνέβαλλαν από κοινού με Κυβέρνηση και εργοδότες στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου (όπως τους ξέφυγε) καθώς δεν βρίσκουν και τόσα “αρνητικά”, αφού προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο και να μπερδέψουν τους εργαζόμενους, αυτοί που μέχρι τώρα έλεγαν γελοίους όσους απεργούν, αναγκάστηκαν χθες κάτω από την πίεση των δεκάδων απεργιακών αποφάσεων που υπήρχαν για 3 Ιουνίου, να πάρουν απόφαση για απεργία στις 10 Ιούνη, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα του πράγματος.

Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους!

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που σαρώνει τις ζωές μας, να δυναμώσει κι άλλο το απεργιακό κλίμα.

Δε θα μας διασπάσουν! Θέλουν να μη φανεί ο ξεσηκωμός του κόσμου! Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Στα χέρια μας είναι η υπόθεση της απεργίας και η επιτυχία της.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΊΟΥ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΑ ΠΡΟΠΎΛΑΙΑ.

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΊΟΥ

 

Περισσότερα

Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας: Απεμπλοκή της Ελλάδας από το πολεμικό σφαγείο

Απεμπλοκή  της Ελλάδας  από το πολεμικό σφαγείο - Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου Η...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ – Τραπεζών: Απαιτούμε το άμεσο σταμάτημα του πολέμου, της επίθεσης ενάντια στο Ιράν

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την αποτρόπαιη επίθεση της συμμαχίας των αμερικάνων ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Να ξεκουμπιστούν όλες οι Αμερικανο-Νατοϊκές βάσεις από τη χώρα μας

Έξω οι βάσεις του θανάτου! Η κυβέρνηση της ΝΔ εμπλέκει το λαό μας βαθιά στο...