Σωματείο Εργαζομένων στη Μέλλον : Οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Σωματείου,αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο στις 13 Οκτώβρη,ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση μιλώντας για άλλη μία φορά για ατομική ευθύνη και αφήνοντας τον λαό εκτεθειμένο στην πανδημία με ένα διαλυμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας,με ανύπαρκτες ΜΕΘ,με μετακινήσεις καθημερινό μαρτύριο για τους εργαζόμενους που συνωστίζονται στα ΜΜΜ,με σχολικές αίθουσες 25 ατόμων,ελλείψεις διδακτικού προσωπικού και καθαριότητας,ενώ την ίδια στιγμή βρίσκει ευκαιρία να περάσει απαράδεκτα αντιεργατικά μέτρα που αυξάνουν την αυθαιρεσία  των εργοδοτών και  καταπατούν κάθε δικαίωμα των εργαζομένων,στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει το κεφάλαιο και την εργοδοσία με κάθε κόστος για τον λαό.

Στη ΜΕΛΛΟΝ,το ζήσαμε από την αρχή της πανδημίας,όπου η εργοδοσία εκμεταλλεύτηκε κάθε μέτρο που της έδωσε  η κυβέρνηση,και σαν να μην έφτανε αυτό ,προχωρά τώρα σε μαζικές απολύσεις,χωρίς πάλι να αποκλείει νέα μέτρα όπως εκ περιτροπής εργασία.

Για τους παραπάνω λόγους συμμετέχουμε στη διευρυμένη  συνεδρίαση του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού την Τετάρτη 30/9 στις 6, στην Αιθ, εμποροϋπαλλήλων , Αγ. Φιλοθέης 5β (πλ. Μητροπόλεως).

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν, να οργανώσουμε τον αγώνα μας με τους υπόλοιπους εργαζόμενους τους κλάδου, ενάντια στην επίθεση που όλοι δεχόμαστε.

Παράλληλα συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση έξω απο τα Δικαστήρια Ευελπίδων την Τετάρτη 7 Οκτώβρη,στην τελική δίκη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής,απαιτώντας την καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης.

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: 26 Απρίλη γιορτή για τα παιδιά στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

Κυριακή 26 Απρίλη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά Ομηρίδου Σκυλίτση 19 Έναρξη 12.00 το μεσημέρι Ο Καραγκιόζης και...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαϊδαρίου: Σε έναν κόσμο που φλέγεται συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα για ζωή,  μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα

Πρωτομαγιά 1886 – Πρωτομαγιά 2026: 140 χρόνια! Σε έναν κόσμο που φλέγεται συνεχίζουμε αταλάντευτα τον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 140 χρόνια μετά την εξέγερση του Σικάγο… συνεχίζουμε τον αγώνα για νέες κατακτήσεις

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2026 140 χρόνια μετά την εξέγερση του Σικάγο… συνεχίζουμε τον αγώνα  για νέες κατακτήσεις! ΚΑΜΙΑ...