Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ: Με ΜΑΤ και χημικά χτυπάνε τους εργάτες

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ το όργιο καταστολής, βίας και τρομοκρατίας που εκδηλώθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης με ΜΑΤ και χημικά σε βάρος των εργαζομένων του εργοστασίου «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ», που εδώ και μέρες δίνουν έναν αγώνα πέρα για πέρα δίκαιο για την ανάκληση των 15 απολύσεων συναδέλφων τους και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού!

Είναι τέτοιο το θράσος των κυβερνώντων που ενώ έστειλαν τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν τους απεργούς και τραυμάτισαν μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του σωματείου, «στέλνοντας τον» στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», επιδιώκουν τώρα να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο!

Την ίδια ώρα που τα κυβερνητικά επιτελεία διαγράφουν χρέη της επιχείρησης προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, επιχειρούν να βάλουν στο γύψο τα εργατικά δικαιώματα, τη ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους απεργούς γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά ότι ο αγώνας τους είναι και αγώνας όλων των εργαζομένων και ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την κυβερνητική καταστολή και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο – Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Φωκίδας: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ στην Ιτέα

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣTHN ΙΤΕΑ Συνάδελφοι Συναδέλφισσες, Σε συνέχεια της απαράδεκτης προσπάθειας που έγινε πριν...
00:00:45

Νίκη για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης(BINTEO)

Νικητές, με τις γροθιές υψωμένες και συναδέλφους τους από άλλους κλάδους και φοιτητές να...

Σωματείο Εργαζομένων Εθνικής Λυρικής Σκηνής: Διαμαρτυρία 28 Μάη μπροστά στην είσοδο του θεάτρου στο ΚΠΙΣΝ

Συνάδελφοι/ισσες, Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής δε δέχεται το σωματείο μας για να μας εξηγήσει τους λόγους...