Σωματείο εργαζομένων Ολυμπία οδός λειτουργία ΑΕ. : Υπογράφηκε η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 28/03/2025, υπογράφηκε η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζομένους της εταιρείας Ολυμπία Οδός Λειτουργία. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που επισφραγίζει την προσπάθεια του Σωματείου μας να διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας, δικαιώματα και ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο για όλους.

Η συμφωνία αυτή είναι το αποτέλεσμα συλλογικών αγώνων και διαπραγματεύσεων, πάντα με γνώμονα το κοινό καλό. Ωστόσο, δεν σταματάμε εδώ. Παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις συνθήκες εργασίας και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συναδέλφους.

Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα και τη συλλογική δράση. Με επιμονή, αλληλεγγύη και συνεργασία, θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Μένουμε ενωμένοι-συνεχίζουμε δυναμικά!!!

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κινητοποίηση 29 Σεπτέμβρη για την κατάσταση στα ειδικά σχολεία

Η σχολική χρονιά δεν έχει αρχίσει για πάνω από τα μισά παιδιά με αναπηρία...

Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων – Ποτών Ν. Θεσπρωτίας: Να αποσυρθεί το νέο αντεργατικό τερατούργημα

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 7ΩΡΟ – 5ΗΜΕΡΟ – 35ΩΡΟ ΜΕ...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας: Όλοι στην απεργία 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30π.μ.  ΣTΑ ΠΑΛΙΑ ΚΤΕΛ Συναδέλφισσα,...