Σωματείο εργαζομένων Nexi για την επιτυχημένη στάση εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ο αγώνας μας δεν σταματάει!  Η επιτυχημένη στάση εργασίας αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι παραμένουμε ενωμένοι, διεκδικούμε τα δικαιώματά μας μέχρι τέλους!

Το Σωματείο έχει πάρει τις εξής πρωτοβουλίες:

1) Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με την Επιθεώρηση Εργασίας στις 10:00.

2) Έχουμε στείλει επιστολή στο Υπουργείο Εργασίας, ζητώντας άμεση συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (NEXI, ALPHABANK , TELECROFT, MELLON TECHNOLOGIES)

3) Θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την διοίκηση της ΝΕΧΙ την Παρασκευή στις 13:30, παρουσία και του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού.

Μετά το τέλος της συνάντησης θα υπάρξει ενημέρωση των εργαζομένων μέσω τηλεδιάσκεψης (Zoom) στις 16:30 και συζήτηση  για τα επόμενα βήματά μας (το link θα σας αποσταλθεί μέσω email στα προσωπικά και εταιρικά και μέσω viber). Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν, για να μπορέσουμε συλλογικά να αποφασίσουμε πώς προχωράμε.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Περισσότερα

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: για την απαράδεκτη καθυστέρηση στην πληρωμή των τακτικών και πρόσθετων εφημεριών

Οι γιατροί των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας του νομού Πέλλας είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για...

Σωματείο Εργαζομένων ICAP : Ανακοίνωση για την απόλυση μονογονέα εργαζόμενης

Η ICAP ΑΠΟΛΥΕΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ! Η ICAP ξεπέρασε για άλλη μία...

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Καταγγελία για βία και τρομοκρατία σε βάρος εργαζομένων γυναικών στην ΕΑΒ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την απαράδεκτη, τρομοκρατική, βίαιη και κατ’ επανάληψη προσβλητική...