Σωματείο Εργαζομένων MONDELEZ: Συμμετοχή στην κλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία μας

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στην κλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία μας για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του κλάδου,όπως αυτά τέθηκαν στις πολύμηνες διαπραγματευτικές προσπάθειες της ομοσπονδίας μας και στις 10 συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Η υπογραφή της Κλαδικής Σύμβασης, αποτελεί σήμερα απόλυτη αναγκαιότητα και εκτός από τις αυξήσεις στους μισθούς για όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, θα λύσει πολλά ζητήματα που αγωνιζόμαστε να λύσουμε και εμείς με το Σωματείο μας,όπως, ο καθορισμός των ειδικοτήτων, η επαναφορά των τριετιών, η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης κ.α. ενώ θα διαμορφώσει για εμάς ευνοϊκότερο συσχετισμό και όρους διαπραγμάτευσης στην προσπάθεια που κάνουμε εδώ και καιρό για να υπογράψουμε Επιχειρησιακή Σύμβαση με την Mondelez, για να κατοχυρώσουμε όσα μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει με το Σωματείο μας.

Η Κλαδική Σύμβαση είναι υπόθεση όλων μας!

Όλοι στον αγώνα και στην απεργιακή κινητοποίηση στις 30 Γενάρη!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Κατώτατο κλαδικό μισθό 890 ευρώ για το 2024 και 940 ευρώ για το 2025
  • Πενθήμερο- 8ωρο – 40ωρο
  • Καθορισμό ειδικοτήτων και επιδομάτων εξειδίκευσης.
  • Επαναφορά όλων των τριετιών της περιόδου 2012-2024
  • Επίδομα γάμου και τέκνων.
  • Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία.

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: Όλοι στην απεργία 16 Ιούλη  στις 8:30 στο Σιντριβάνι στον Ασπρόπυργο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ! H έκρηξη σε εργοστάσιο σκραπ στον Ασπρόπυργο, μέσα σε κατοικημένη...

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Πρόσκληση σε εκδήλωση 22 Ιούλη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωσή του για να τιμήσουμε...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του προεδρείου της ΟΛΜΕ

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του προεδρείου της ΟΛΜΕ! Πρόεδρος της ΟΛΜΕ αναδείχθηκε από την Αγωνιστική Συσπείρωση...