Σωματείο Εργαζομένων Hellenic Quality Foods Εύβοιας: Για την μετάβαση των εργαζομένων από και προς την εργασία

Δημοσιεύτηκε στις

Η εταιρεία δρομολογεί λεωφορείο/α για τη μετάβαση των συναδέλφων προς και από τον χώρο εργασίας. Παρόλα αυτά, λόγω διαφόρων ειδών προβλημάτων, πολλοί συνάδελφοι, μέχρι πρότινος, έρχονταν στην εργασία και έφευγαν από αυτή με δικά τους μεταφορικά μέσα. Οι συνθήκες του τελευταίου χρονικού διαστήματος (πόλεμος, ακρίβεια κτλ) έχουν μειώσει τον αριθμό των συναδέλφων που χρησιμοποιούν δικό τους μεταφορικό μέσο και έχουν πολλαπλασιάσει τον αριθμό των συναδέλφων που χρησιμοποιεί το λεωφορείο.

Λόγω της αύξησης του αριθμού των συναδέλφων που χρησιμοποιούν το λεωφορείο πλέον δεν επαρκούν οι θέσεις που αυτό έχει με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνάδελφοι που πηγαίνουν όρθιοι. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι και στο ίδιο το λεωφορείο υπάρχουν προβλήματα όπως το ότι δεν λειτουργεί ο κλιματισμός, έχει φθορές κτλ.

Παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή μεταφορά όλων των συναδέλφων που χρησιμοποιούν το λεωφορείο, να επαρκούν οι θέσεις, το όχημα να μην έχει προβλήματα που να θέτουν σε οποιοδήποτε κίνδυνο τους συναδέλφους, κτλ. 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας – Ο αγώνας των εργαζομένων στα NOTOS είναι αγώνας όλου του κλάδου

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ NOTOS ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ...

ΕΛΕΠΑ-Τρία χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο-έγκλημα στην Πύλο

Tρία χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο-έγκλημα στην Πύλο. Τρία χρόνια έχουν περάσει από το πολύνεκρο...