Σωματείο Εργαζομένων Hellenic Quality Foods Εύβοιας: Για την μετάβαση των εργαζομένων από και προς την εργασία

Δημοσιεύτηκε στις

Η εταιρεία δρομολογεί λεωφορείο/α για τη μετάβαση των συναδέλφων προς και από τον χώρο εργασίας. Παρόλα αυτά, λόγω διαφόρων ειδών προβλημάτων, πολλοί συνάδελφοι, μέχρι πρότινος, έρχονταν στην εργασία και έφευγαν από αυτή με δικά τους μεταφορικά μέσα. Οι συνθήκες του τελευταίου χρονικού διαστήματος (πόλεμος, ακρίβεια κτλ) έχουν μειώσει τον αριθμό των συναδέλφων που χρησιμοποιούν δικό τους μεταφορικό μέσο και έχουν πολλαπλασιάσει τον αριθμό των συναδέλφων που χρησιμοποιεί το λεωφορείο.

Λόγω της αύξησης του αριθμού των συναδέλφων που χρησιμοποιούν το λεωφορείο πλέον δεν επαρκούν οι θέσεις που αυτό έχει με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνάδελφοι που πηγαίνουν όρθιοι. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι και στο ίδιο το λεωφορείο υπάρχουν προβλήματα όπως το ότι δεν λειτουργεί ο κλιματισμός, έχει φθορές κτλ.

Παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή μεταφορά όλων των συναδέλφων που χρησιμοποιούν το λεωφορείο, να επαρκούν οι θέσεις, το όχημα να μην έχει προβλήματα που να θέτουν σε οποιοδήποτε κίνδυνο τους συναδέλφους, κτλ. 

Περισσότερα

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Να αποσυρθούν οι κατηγορίες σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας καταγγέλλει την κυβέρνηση για την πρωτάκουστη ενέργεια που...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Ο Υπ. Ενέργειας ανέβαλε τη συνάντηση με το Συνδικάτο

Η σημερινή συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ αναβλήθηκε ξανά από το...

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Τρικάλων: Καταγγελία για την απαράδεκτη σύλληψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Τρικάλων καταγγέλλει την απαράδεκτη και απρόκλητη σύλληψη...