Σωματείο Εργαζομένων Forthnet – Netmed: Ψήφισμα αλληλεγγύης στον απολυμένο συνάδελφο από την εργοδοσία της WIND

image_pdfimage_print

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ νέα ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ Wind την Δευτέρα 18 Νοέμβρη Στηρίζουμε τα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις του επιχειρησιακού σωματείου σε όλα τα κτήρια της εταιρείας στις 10.00 το πρωί στην συγκέντρωση στην επιθεώρηση εργασίας Αγησιλάου 2 στις 11.30

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ! ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!

Οι εργαζόμενοι στη FORTHNET – NOVA θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στον απολυμένο συνάδελφο Μ. Μ. που εκδικητικά απολύθηκε από την εργοδοσία της Wind λόγω της συμμετοχής του στις δύο 24ώρες πανελλαδικές γενικές απεργίες.

Ο συνάδελφος είναι στην εταιρεία μόλις λίγους μήνες στο τμήμα δικτύου, άριστος στην δουλειά του, με προσφορά σε ένα τμήμα με πολλές ανάγκες.

Εξάλλου όχι μόνο δεν υπήρχε κανένα παράπονο από την εργασία του αλλά πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο η ομάδα του τον εμπιστεύτηκε να μπει στο καθεστώς standby, να αναλάβει την ευθύνη δηλαδή επίλυσης άμεσων κρίσιμων προβλημάτων. Βέβαια όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η εργοδοσία ρίχνει λάσπη στην απόδοση του απολυμένου. Λάσπη που οι ίδιοι οι συνάδελφοι του απέκρουσαν.

Και εμείς οι εργαζόμενοι στον όμιλο Forthnet έχουμε εμπειρία πώς μέσα από το σωματείο μας μπορούμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι και επινοικιαζόμενοι και εργολαβικοί και συμβασιούχοι και αορίστου να παλέψουμε για ζωή και δικαιώματα σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Μέσα από κάθε αγώνα οφείλουμε να βγάζουμε στο περιθώριο τις δυνάμεις αυτές που με τη στάση τους απαξιώνουν το εργατικό κίνημα. Η δράση μας να είναι κοινή και συντονισμένη μέσα από το κλαδικό μας Σωματείο στις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική το ΣΕΤΗΠ και τους χιλιάδες εργαζόμενους που συσπειρώνει. Καλούμε τους εργαζόμενους να μαζικοποιήσουν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και το κλαδικό σωματείο.

Η επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας είναι υπόθεση όλων μας.

Θα είναι ένα μάθημα πως η εργοδοσία δεν είναι ανίκητη. Πως οι εργαζόμενοι όταν οργανώνονται και το πιστεύουν τότε ΜΠΟΡΟΥΝ!

Ο ΜΜ δεν υπέγραψε την απόλυση του αλλά κάλεσε το σωματείο. Αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι!

Στέλνουμε το μήνυμα και προς την Wind πώς είτε θα μπούμε όλοι για δουλειά είτε κάνεις, πως με την οργάνωση των εργαζομένων δεν ξεμπέρδεψε!

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ! ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΜ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Comments are closed.