Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Σωματείο Εργαζομένων First Data: Ατομική Ευθύνη- Η απάντηση σε όλα !

0
image_pdfimage_print

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το χαρτί της «ατομικής ευθύνης» παίχτηκε για άλλη μια φορά ! Μετά τα καλέσματα της κυβέρνησης να μην μαγειρεύουμε και να μην ανοίγουμε τον θερμοσίφωνα για να μην πέσει το ρεύμα, ήρθε και η διοίκηση της εταιρείας να μας πει , εν μέσω της τεράστιας φωτιάς που  ξέσπασε στο Κρυονέρι και την Βαρυμπόμπη, να βρει ο καθένας λύση μόνος του για το πώς θα φύγει από το κτίριο του Αγ. Στεφάνου.

Ενώ είχε εκκενώσει το κτίριο του Κρυονερίου ( και λόγω των αντιδράσεων των εργαζόμενων εκεί ) το κτίριο του Αγίου Στεφάνου, ακριβώς απέναντι, λειτουργούσε κανονικά. Ενώ το Σωματείο ζήτησε να εκκενωθεί άμεσα, για προληπτικούς λόγους  και το κτίριο του Αγ. Στεφάνου, η διοίκηση έμεινε στα ευχολόγια τύπου « η υγεία των εργαζομένων πάνω απ’όλα» αλλά χωρίς να βάλουν και το χέρι στην τσέπη να έρθει λεωφορείο νωρίτερα για να πάνε οι εργαζόμενοι στα σπίτια τους.

Αφού η διοίκηση δεν έδωσε λύση , το Σωματείο πρότεινε σε όσους εργαζόμενους ήταν σε βραδινή βάρδια, να πληρώσει τα έξοδα για ταξί για όσους επιθυμούσαν να φύγουν νωρίτερα και δεν είχαν τρόπο.

Παραμένουμε σε επαγρύπνηση και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε όσους συναδέλφους το χρειάζονται !

 

 

Share.

Comments are closed.