Σωματείο Εργαζομένων Εθνικής Λυρικής Σκηνής : Για την απόλυση χορευτή

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό της διοίκησης του Θεάτρου απέναντι στους συναδέλφους του μπαλέτου σχετικά με το θέμα της μη ανανέωσης σύμβασης ενός ικανότατου χορευτή.

Τη μεθόδευση που ακολούθησε η διεύθυνση του μπαλέτου για να δικαιολογήσει την επιλογή της (επίκληση αδικαιολόγητης αποχώρησης, επίκληση ανάρμοστης συμπεριφοράς, αποκλεισμός από διανομές), θα τη ζήλευαν επιτελεία μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Κι όταν ενοχλήθηκαν από τη επιμονή των εργαζομένων,  άλλαξαν το «τροπάρι» κι έφτασαν στο σημείο να ζητούν να βρεθεί κάποιο νομικό τέχνασμα για να εξασφαλισθεί ότι ο σύλλογος των χορευτών ή ο συγκεκριμένος συνάδελφος δε θα ξαναζητούσαν στο μέλλον μια νέα ανανέωση.  

Ζητάμε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της ΕΛΣ να προβεί άμεσα στην ανανέωση της σύμβασης ώστε να μην είναι ανακόλουθος με τη δημόσια τοποθέτησή του ότι «θεωρεί τραγικό να απολύεις σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση»

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις ΣΣΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΛΑΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με συμμετοχή στην ΣΤΑΣΗ...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε Το Σάββατο 28/02/2026 συμπληρώνονται...

Κάλεσμα ΔΑΣ ΕΚΑ: Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ ψηφίζουμε ΔΑΣ για πραγματική αλλαγή σελίδας στο Εργατικό Κέντρο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ, στις 7 και 8 Φλεβάρη έγινε το...