Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρώην ΕΒΓΑ): Δεν κάνουμε πίσω. Νέα απεργιακή απάντηση 16 ι

0
image_pdfimage_print

                         Συναδελφισσες –συνάδελφοι

Στις 10 Ιουνίου δώσαμε τη μάχη-απάντηση απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας ώστε να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο-έκτρωμα που διαλύει την ζωή μας. Ήταν μια μαζική και μαχητική  απάντηση  προς την κυβέρνηση.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων απέδειξε, ότι η εργατική τάξη είναι αποφασισμένη να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης . Μας δίνει ώθηση ώστε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας. Η εργατική τάξη ξέρει πολύ καλά ότι το νομοσχέδιο αυτό έρχεται να διαλύσει ότι έχει μείνει ακόμα όρθιο από τα εργατικά δικαιώματα. Έχει κλείσει τα αυτιά της στις σειρήνες της κυβέρνησης και της εργοδοσίας που προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο. Σε αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το νομοσχέδιο είναι καλό. Δεν ξεγελιόμαστε και από την ηγεσία της ΓΣΕΕ που λέει ότι το νομοσχέδιο παίρνει βελτιώσεις. Καμιά βελτίωση, εδώ και τώρα απόσυρση. Οι εργαζόμενοι δεν παζαρεύουν την ζωή τους.

Το σωματείο μας ενώνοντας τις δυνάμεις του με την υπόλοιπη εργατική τάξη ρίχνεται στη μάχη, συμμετέχοντας στην Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 16 Ιουνίου, κλιμακώνοντας έτσι τη δράση του απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Οι σχεδιασμοί αυτοί πρέπει να μείνουν στα χαρτιά και να μην εφαρμοστούν στη πράξη.

Πρέπει ο κάθε εργαζόμενος να αναλάβει δράση –να μπει μπροστά στη μάχη ενάντια στους σχεδιασμούς αυτούς που μας θέλουν υποχείριο στις ορέξεις της όποιας εργοδοσίας και του κεφαλαίου που σκοπό έχει την αύξηση της κερδοφορίας τους. Πρέπει να μην αφήσουμε να περάσει στους χώρους  δουλειάς  η εργασιακή ζούγκλα που επιδιώκουν. Δεν θέλουν εργαζόμενους που θα διεκδικούν, τους θέλουν σκλάβους ,που θα δουλεύουν μέρα–νύχτα για τα λίγα ψίχουλα που τους δίνουν.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΝΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10.30 ΠΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Share.

Comments are closed.