Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην ΦΑΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και οι εργαζόμενοι στην EMFI εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων και του επιχειρησιακού σωματείου της ΦΑΓΕ(συμφερόντων Φιλίππου) που προσχωρούν σε 48ωρη Απεργία την Παρασκευή 05/07 και την Δευτέρα 08/07 για την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες αυτή η μάχη που δίνεται είναι και δική μας.

Μόνο η Επιχειρησιακή με ικανοποιητικές αυξήσεις , που καλύπτει όλους τους εργαζόμενους χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει τις πραγματικές μας ανάγκες.

Σε όλα τα εργοστάσια συμφερόντων Φιλίππου η εργοδοσία δίνει ψίχουλα. Ότι αύξηση έχει δοθεί το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα εργοστάσια συμφερόντων Φιλίππου την έδωσαν κάτω από την πίεση που άσκησε η κοινή δράση των επιχειρησιακών σωματείων.

Η κοινή δράση των σωματείων θα συνεχίσει μέχρι τέλος τον αγώνα για να αναγκαστεί η εργοδοσία να υπογράψει Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με σοβαρές αυξήσεις στους μισθούς και τα επιδόματα σε όλα τα εργοστάσια.

Να υπογραφούν άμεσα Επιχειρησιακές  Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις σε όλα τα εργοστάσια του ομίλου.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Αποτράπηκε η έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Τη Παρασκευή...

Συνδικάτο Φαρμάκου – Να ανακληθεί τώρα η αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Καταδικάζουμε την προκλητική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη 2η ΥΠΕ ενάντια στην εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού

Να σταματήσει η εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού επειδή άσκησε με υπευθυνότητα τα ιατρικά του...