Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής  Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ): Όλοι στην απεργία στις 17 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Δευτέρα 15/4/2024 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΖΑ στον χώρο του εργοστασίου. Στην συνέλευση συζητήθηκαν δύο θέματα

1.Ενημέρωση των συναδέλφων για την συνάντηση του Δ.Σ. με εκπροσώπους της εταιρείας, πάνω στο πλαίσιο αιτημάτων προς διεκδίκηση από την εταιρεία και την υπογραφή Συλλογικής   Σύμβασης Εργασίας για το 2024.

2.Απόφαση για την συμμετοχή του Σωματείου μας στην γενική απεργία της 17/4/2024 και στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας στην Λάρυμνα στις 12.30 μ.μ.

Μετά από την ενημέρωση των συναδέλφων για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση με την εταιρεία και τα αποτελέσματα αυτής,αφού τοποθετήθηκαν οι συνάδελφοι η συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε, το Δ.Σ. να συνεχίσει την διαπραγμάτευση με την εταιρεία πάνω στα δίκαια αιτηματά μας.Σκοπός μας είναι να συναντηθούμε, να βρούμε κοινό τόπο και να καταλήξουμε σε συμφωνία. Τα αιτήματα μας και η επιχειρηματολογία που τα συνοδεύει, έχουν αντικειμενικό χαρακτήρα και πηγάζουν από τις ανάγκες των εργαζομένων.

Στην συνέχεια η συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε, την συμετοχή  του Σωματείου μας στην Πανελλαδική Γενική Απεργία  την Τετάρτη 17 Απρίλη, και την συμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση στην Λάρυμνα, του Εργατικού  Κέντρου Λαμίας, για να εκφράσουμε την έμπρακτη και γνήσια εργατική αλληλεγγύη στον αγώνα των μεταλλεργατών της ΛΑΡΚΟ που παλεύουν για να μείνουν στην δουλειά και τον τόπο τους.

Στην συνέλευση παρέμβαση και κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία έκαναν μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ,σημειώνοντας ότι η συσπείρωση στο Σωματείο, η ενότητα και η αλληλεγγύη δίνουν αποτελέσματα στις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Απεργούμε στις 17 Απρίλη αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε δυναμικά, σύγχρονα δικαιώματα με βάση τις δικές μας ανάγκες! Ήρθε η ώρα η δύναμη μας να γίνει δύναμη ανατροπής!

Παλεύουμε για:

Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς

Ξεπάγωμα όλων των ωριμάνσεων (τριετίες) από το Φεβρουάριο του 2012

Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας

Προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Διασφάλιση της εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους και κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/24 ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑΣΤΙΣ 12.30

(Λεωφορείο από Αταλάντη στις 11.30, από Τραγάνα 11.45)

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών : Επανήλθε ανανεωμένο το site του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στη ίδια διεύθυνση...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης: Κάλεσμα στη σύσκεψη στις 12 Νοέμβρη στον κινηματογράφο STUDIO

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης “Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ”: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

ΝΤΡΟΠΗ!  Σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ, για την κινητοποίηση στο λιμάνι ενάντια...