Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής  Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ): 1η Ιούνη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδελφισσες –συνάδελφοι

Με σύνθημα «Κανένας μόνος. Όλοι για έναν και ένας για όλους», το σωματείο εργαζομένων ΕΖΑ, μαζί με συλλόγους και φορείς της Λοκρίδας,  καλούμε όλους τους εργαζομένους να συμμετέχουν μαζικά στην μεγάλη συναυλία την Κυριακή 1η Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης, δίνοντας  συνέχεια στην πρωτοβουλία για την έκφραση διεκδικητικής, ηθικής και υλικής αλληλεγγύης σε συντοπίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης συμμετέχουν: Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δήμητρα Μωραΐτη, «Μαντάρα», «Συνοδοιπόροι» και μουσικοί, μέλη του Σωματείου Μουσικών Λαμίας.

Μέσα απ’ όλη αυτή την προσπάθεια δεν θέλουμε μόνο να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα για αυτές τις οικογένειες, που πραγματικά υποφέρουν. Θέλουμε να αναδείξουμε τις τεράστιες ελλείψεις στην Υγεία και την Πρόνοια, το γεγονός ότι οι οικογένειες αυτές, εργατικές – λαϊκές οικογένειες, αναγκάζονται να πληρώνουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης. Να αναδείξουμε τις ελλείψεις στα σχολεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και να στείλουμε το μήνυμα ότι διεκδικούμε να ζήσουμε στον τόπο μας με ένα μέλλον καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Κάρτες ενίσχυσης για την συναυλία διατίθονται από το Δ.Σ. του Σωματείου μας και δηλώσεις συμμετοχής για όσους συναδέλφους επιθυμούν εθελοντικά να βοηθήσουν στο στήσιμο της εκδήλωσης.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Μόνο ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνα φέρνει αποτελέσματα

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής χαιρετίζει τον αγώνα που δόθηκε, για να γυρίσει...

Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Κάλεσμα προς συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Κλιμάκιο της Διοίκησης...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στη κινητοποίηση 14 Αυγούστου στο Λιμάνι του Πειραιά

ΚΑΜΊΑ εμπλοκή και στήριξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού. ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...