Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Γαλατσίου: Κανένας μόνος του! Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός !

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που για ακόμα μια φορά δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο απέναντι στον απλό λαό προσπαθώντας να προστατέψει τα κέρδη των τραπεζιτών. Σήμερα 24-1-2024 τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στους κατοίκους που διαδήλωναν έξω από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, αντιδρώντας στην νέα προσπάθεια έξωσης της από το σπίτι της στην οδό Αβύδου 146, στου Ζωγράφου. Η Ι. Κολοβού και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ΑΤ Ζωγράφου.

Οι 700000 πλειστηριασμοί που ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιηθούν φέτος αφορά κατά κύριο λόγο σπίτια μεροκαματιάρηδων, ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Πρέπει να σηκωθεί κύμα αλληλεγγύης απέναντι σε κάθε προσπάθεια να πάρουν τα σπίτια του λαού οι τραπεζίτες για να διασφαλίσουν τα υπερκέρδη τους, που αγγίζουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ (καθαρά κέρδη) για το 2023.

Η αλληλεγγύη μας και ο αγώνας μας μπορεί να έχει νίκες. Όπως πρόσφατα με τη διασφάλιση καλύτερων όρων στα δάνεια συναδέλφων από Ηλιούπολη με τη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εταιρία που πραγματοποιούνται οι πλειστηριασμοί.

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι πλειστηριασμοί και οι προσπάθειες έξωσης λαϊκών ανθρώπων από τις κατοικίες τους.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...