Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης: 20 Ιούνη Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στην Στάση Εργασίας, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, ώρα 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου για τους εργαζόμενους, με κάθε σχέση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, απαιτώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την κατάπτυστη τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης. Αυτό είναι το μήνυμα που πήρε η κυβέρνηση, από το εκλογικό αποτέλεσμα!!! Για αυτήν την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου μιλάει!!!

Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, στη συγκέντρωση των Σωματείων τους στις 12:00, στο Σύνταγμα και θα απαιτήσουμε την απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, θα σταθούμε απέναντι στον μαρασμό στις περιοχές πέντε νομών.

Είναι χρέος μας, να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Να μην περάσει η τρομοκρατία στον Όμιλο Inditex

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Το  Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στηρίζει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ και καλεί τους οικοδόμους να...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Όλοι στην απεργία 28 Αυγούστου στην Αθήνα

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-08-25 10.00ΠΜ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ...