Σωματείο Εργαζ. στο Ξενοδοχείο Athens Marriot: Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων διανομέων της E-FOOD.

0
image_pdfimage_print

Χαιρετίζουμε τη μαζική πανελλαδική στάση εργασίας και τις μοτοπορείες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας στις 22/9 και έδωσαν μία πρώτη μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση και την εργοδοσία της Efood.

 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα σας, ενάντια στον εκβιασμό της εργοδοσίας που επιδιώκει να σας μετατρέψει από μισθωτούς εργαζόμενους σε ‘συνεργάτες’! Κοινώς σας  ζητάει να χαρίσετε τα δικαιώματά σας  όπως δώρα Χριστουγέννων & Πάσχα, άδειες, νυχτερινές προσαυξήσεις και ο,τι άλλο έχει απομείνει. Θέλουν να σας αναγκάσουν να δουλεύετε  «με το κομμάτι» και αν έχει δουλειά να πληρώνεστε, ειδάλλως να περιμένετε στον δρόμο μέχρι να έρθει κάποια  παραγγελία.

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω όπως και άλλες αντεργατικές ρυθμίσεις, περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ πρόσφατα σε συνέχεια των προηγούμενων αντεργατικών νόμων της κυβέρνησης Σύριζα.

Δεν αφορά μόνο εσάς συνάδελφοι στην e-food, ο αγώνας αυτός είναι κοινός σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Και στα ξενοδοχεία οι ελαστικές μορφές εργασίας δίνουν και παίρνουν. Δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα.  Το Σωματείο μας, με το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού στεκόμαστε στο πλευρό σας. Μαζί θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις στον κλάδο μας. Δυναμώνουμε το Σωματείο μας, δυναμώνουμε το Συνδικάτο επισιτισμού Τουρισμού, γινόμαστε όλοι μέλη του και συμμετέχουμε στις αρχαιρεσίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

O Αγώνας των εργαζομένων της E-food μας αφορά όλους και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.

Στεκόμαστε στο πλάι σας  και στηρίζουμε την Πανελλαδική 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στον κλάδο του Επισιτισμού την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη!

Καλούμε του εργαζόμενους και από τα Ξενοδοχεία στην συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως στις 11πμ.

 

Share.

Comments are closed.