Σωματείο Εργαζ. στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κ. Μακεδονίας : Για την αποφυλάκιση Πατέλη

0
image_pdfimage_print

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων εκφράζει την αγανάκτηση του για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης Πατέλη.

Την περίοδο που οι εργαζόμενοι οργανώνουν τον αγώνα τους ώστε ο νόμος έκτρωμα του Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά, διεκδικούν μέτρα προστασίας από την πανδημία, η δικαιοσύνη αποφυλακίζει ένα μαντρόσκυλο του συστήματος, για να αναλάβει τον γνωστό του ρόλο: να χτυπήσει όσους δε σκύβουν το κεφάλι στη βαρβαρότητα. Είναι η ίδια δικαιοσύνη, που με διαδικασίες εξπρές έβγαλε παράνομη, όσες φορές χρειάστηκε, την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών, η ίδια που βγάζει παράνομες 9 στις 10 απεργίες. Αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης στις πρόσφατες φασιστικές επιθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ούτε η ανοχή της αστυνομίας, καθώς οι φασίστες αποτελούν το μακρύ χέρι του συστήματος.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την απαράδεκτη αυτή απόφαση, να απομονώσουν κάθε φασιστική φωνή, δυναμώνοντας την πάλη απέναντι στο σύστημα που γεννά τον φασισμό.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον

Share.

Comments are closed.