Σωματείο Εργαζ. στην Vodafone – 360Connect και λοιπές θυγατρικές : Όχι στην εργοδοτική τρομοκρατία

Δημοσιεύτηκε στις

 Η εργοδοσία της Μαλαματίνα συνέχισε την προσπάθεια της τρομοκράτησης και του εκφοβισμού των εργαζομένων που εδώ και μήνες αγωνίζονται και διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά και Συλλογική Σύμβαση Εργασία που να εξασφαλίζει αξιοπρεπή μισθό και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Εκατοντάδες σωματεία, μαζί και το δικό μας σωματείο στηρίζουν και δείχνουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων της Μαλαματίνα.

Η απόλυση του πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Γιάννη Φραγκίδη και τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη, έρχεται να συμπληρώσει το όργιο τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία της επιχείρησης με τις πλάτες και την έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης. Είναι συνέχεια των πρώτων απολύσεων, των χημικών και των ματ που επιστρατεύτηκαν για να χτυπήσουν τους εργάτες, που όμως συνεχίζουν τον αγώνα τους..

Ο αγώνας των εργαζομένων στη Μαλαματίνα είναι δίκαιος, είναι αγώνας όλων των εργαζομένων και η προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας θα πέσει στο κενό.

 Συμμετέχουμε όλοι στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 17:30 έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...