Τετάρτη, 6 Ιουλίου

Σωματείο Εργαζ. στην Vodafone – 360 Connect και Λοιπές Θυγατρικές : Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων της COSCO

0

Συνάδελφοι,

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων της COSCO, που απεργούν κόντρα στο νέο έγκλημα της εργοδοσίας της COSCO. Η εργοδοσία βάζει για άλλη μία φορά τα υπέρογκα κέρδη πάνω από την υγεία και την ασφάλεια των εργατών, αδιαφορώντας για τους νεκρούς και τους σακατεμένους εργάτες, που είναι αποτέλεσμα της εντατικοποίησης, των εξαντλητικών ρυθμών και των ελλιπών μέτρων ασφάλειας που τους φέρνουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Ο αγώνας των εργατών της COSCO μέσα από το συνδικάτο τους, για το αυτονόητο δικαίωμα να γυρνούν καθημερινά ζωντανοί και αρτιμελείς στις οικογένειές τους είναι παράδειγμα για τους δικούς μας αγώνες. Κόντρα στην αστυνομοκρατία και την καταστολή συνεχίζουν, διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Δείχνουν τον δρόμο του αγώνα για όλους μας.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του σωματείου ΕΝΕ∆ΕΠ για  την ενίσχυση τους με όλους τους δυνατούς τρόπους προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν τον αγώνα τους!

  • Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να συμβάλλει με την παρουσία του στις απεργιακές συγκεντρώσεις.
  • Αμέσως μετά την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στην προβλήτα της COSCOγια να πάρουν απάντηση οι κατασταλτικοί και απεργοσπαστικοί μηχανισμοί
  • Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη υγιεινής, βρεφικά γάλατα και τροφές καθώς και παιχνίδια για τις οικογένειες των απεργών και τα παιδιά τους. Η συλλογή θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Όλοι αύριο Κυριακή 1η Μάη στις 10.30 στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στην προσυγκέντρωση 09.30 στην πλ. Κάνιγγος.

Αμέσως μετά συγκεντρωνόμαστε στην προβλήτα της COSCO σε συμπαράσταση των απεργών.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.