Σωματείο Εργαζ. στην επιχ. «ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΕΣΤ. ΕΛΛΑΣ Α.Ε» ν. Αττικής: Να πάρει πίσω η εργοδοσία τις απαράδεκτες πρακτικές της για την ημέρα της απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

Άμεσα να πάρει πίσω η εργοδοσία τις απαράδεκτες πρακτικές της για την ημέρα της απεργίας

Το παραπάνω κείμενο, δημοσιευμένο σε σελίδα εργαζομένων, καλεί τους εργαζόμενους που δουλεύουν στις 22.00 (βάρδια Ε1) να πιάσουν βάρδια από τις 20.00 και να δουλέψουν μέχρι τις 06.00 –δηλαδή 10 ώρες!- και στους εργαζόμενους που δουλεύουν στις 14.00 (βάρδια Γ4) να φύγουν στις 20.00.

Σε μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, που εκατοντάδες σωματεία, δεκάδες ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα έχουν πάρει απόφαση για συμμετοχή στην απεργία, που οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ έχουν αποφασίσει αντίστοιχα τη συμμετοχή τους ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, η εργοδοσία ξεπερνάει τον εαυτό της: καλεί τους εργαζόμενους να δουλέψουν 10 ώρες μη τυχόν και λείψει κανείς από τη βάρδια.

Μόνο εντύπωση δεν μας προκαλεί η κίνηση αυτή, άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που προχωράει σε τέτοιες κινήσεις, ακόμα και σε απεργοσπασία κόβοντας ρεπό από εργαζόμενους ή αλλάζοντας βάρδιες για να «αντικαταστήσει» τους απεργούς.

Να το πάρει πίσω τώρα! Κανένας εργαζόμενος να μην «τσιμπήσει» στις πρακτικές της εργοδοσίας! Καλούμε κάθε εργαζόμενο να απευθυνθεί στο σωματείο αν ασκηθεί οποιαδήποτε πίεση.

Περισσότερα

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν Αχαΐας: Όλοι στην Απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι Έπειτα από συνεχείς συναντήσεις...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να ικανοποιηθεί εδώ και τώρα το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων/ισσών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων

Για τη συμμετοχή συναδέλφων/ισσών μουσικών και καλλιτεχνικών σπουδών στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα μουσικά...

Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτ. Επιχ. Πειραιά: 12 Ιούνη στάση εργασίας στα πολυκαταστήματα NOTOS

Στάση εργασίας στα πολυκαταστήματα NOTOS την Παρασκευή 12 Ιουνίου 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.! Κανένας εργαζόμενος...